MENU
MENU
Uw winkelwagen

Betaal Veilig bij Veurst


iDeal is de meest gebruikte manier van betalen bij het online winkelen. Je betaalt vanaf je eigen bankrekening, het snelst en meest eenvoudig. Door jouw eigen bank uitgevoerd, vertrouwd en veilig. Alle klanten van de grote Nederlandse banken kunnen gebruik maken van iDeal, mocht u niet in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening met iDeal kunt u gebruik maken van onderstaande betalingsmogelijkheden.
Bij Veurst kun je via onze webshop met Visa en Mastercard betalen. Je gegevens worden direct gecontroleerd, als alles klopt wordt de bestelling in gang gezet. Deze wijze van betalen is veilig en gaat via een beveiligde omgeving, je gegevens krijgt niemand te zien.


 

Betaal via overboeking, let wel op dat de levering hierdoor met 1-2 werkdagen wordt vertraagd. De betaling is namelijk ook pas later bij ons binnen.


 

De Belgische marktleider op het gebied van online betalen, vooral gebruikt door Belgische klanten.


 

Vooral voor klanten uit Duitsland een gebruikte manier van betalen.Betalen via een een eenmalige Europese automatische incasso is mogelijk. De levering wordt hierdoor met 1-2 werkdagen vertraagd.