Zoeken
0
Winkelwagen

Aero lounge stoel

Wij staan voor u klaar!

Als u vragen heeft over het product of de levertijd kunt u altijd contact met ons opnemen. Kom langs in de winkel, bel, mail of fax ons voor meer informatie.

  • Vandaag besteld: Binnen 4 weken bij u in huis
  • Merk: Emu
  • Serie: Aero

  • 259,00€


Beschikbare opties:


Het minimaal te bestellen aantal is 2

De Aero serie wordt gekenmerkt door het moderne design en de opvallende, structurele en geometrische lichtheid. Paul Newman heeft met het ontwerp van deze serie zichzelf absoluut overtroffen! Tuinmeubelen die veelzijdig zijn, aanpasbaar aan elke context. Het assortiment bestaat uit ontspannende fauteuils, stoelen en krukken, stel het helemaal zelf samen!


De brede zitting komt extra goed tot zijn recht wanneer u hier een buitenkussen op plaatst. In de opties kunt u aangeven of er een op maat gemaakt acryl buitenkussen van Emu meegeleverd moet worden, of dat u zelf op jacht gaat naar een leuk passend kussen.


De Aero loungestoel van Emu heeft een breedte van 66 centimeter, een diepte van 70 centimeter en een hoogte van 64 centimeter. De zithoogte is 36 centimeter.

Kijk bij de specificaties voor een uitgebreid onderhoudsadvies en voor meer informatie over de gebruikte materialen.


Specificaties en afmetingen
Specificaties De Aero loungestoel van Emu heeft een breedte van 66 centimeter, een diepte van 70 centimeter en een hoogte van 64 centimeter. De zithoogte is 36 centimeter. Het gewicht van de tuinstoel is 6,4kg.
Materiaal
Frame Legering van ijzer en koolstof, met een koolstofpercentage kleiner dan 2%, behandeld om met het exclusieve anticorrosieproces EMU-Coat aan weersomstandigheden te weerstaan.
Buitenkussen Acryl: acryl verwijst naar een vezel dat is gebaseerd op een polymeeerketen die voor 85% uit acrylnitril bestaat. De acrylvezel combineert het aanzicht van een weelderige stof en de substantie en het gevoel die met die van wol kunnen worden vergeleken met de weerstand tegen weersinvloeden: het is uv-bestendig, vlekt niet en droogt snel waardoor het niet gaat rotten bij de aanraking met water.
Onderhoudsadvies
Gepoedercoat staal Om het product lang in goede staat te behouden, adviseren wij het tijdens de winter op een afgesloten droge plaats te bewaren zodat condensvorming wordt vermeden. Indien de producten dicht bij de zee worden opgeslagen, is het raadzaam voor het winterseizoen en op kwartaalbasis de metalen oppervlakken met een zachte doek te reinigen. Gebruik water of detergentia en bescherm ze met vaseline-olie of autowas. Mocht u de tuinmeubelen toch buiten laten staan in de winter, behandel ze dan op regelmatige basis met vaseline of autowas, ook is het belangrijk regelmatig het fijnstof af te nemen met een vochtige doek. Zo heeft u vele jaren plezier van uw aankoop!
Buitenkussens Onderhoud van acryl en polyester: voorkom de langdurige aanraking met vette sto en en/of kleursto en die door het materiaal kunnen worden opgenomen, waardoor blijvende vlekken ontstaan en de structuur van het weefsel wordt aangetast. Regelmatige reiniging: met water en kleurloze, vloeibare, niet-agressieve reinigingsmiddelen met een neutrale PH. Het reinigingsmiddel eventueel een enkele minuut laten inwerken. Met overvloedig water met een maximumtemperatuur van 30°C afspoelen. Houd de sproeikop op een afstand van minstens 60/70 cm van het oppervlak van het product verwijderd als drukapparatuur wordt gebruikt. Wanneer nodig de handeling herhalen.
Buitenkussens
Afmetingen 61 x 55 x 3cm

Wellicht past dit er leuk bij