Zoeken
0
Winkelwagen

Grace opklapbare tuintafel 70cm

  • Nieuw Grace opklapbare tuintafel 70cm
Wij staan voor u klaar!

Als u vragen heeft over het product of de levertijd kunt u altijd contact met ons opnemen. Kom langs in de winkel, bel, mail of fax ons voor meer informatie.

  • Vandaag besteld: Binnen 4 weken bij u in huis
  • Merk: Emu
  • Serie: Grace

  • 419,00€


Beschikbare opties:De uiterst sterk vormgegeven Grace tuintafel laat je in stijl genieten. Deze tafel is een absolute blikvanger, dit was ook het uitgangspunt bij het ontwerp van Samuel Wilkinson, niet zomaar een tafel ontwerpen, maar een stijlicoon voor buiten.  Deze tuintafel is gemaakt in Italie van het beste aluminium, hierdoorkan hij gemakkelijk het hele jaar rond in de tuin blijven staan, voor vele jaren lang buitenplezier!

Dankzij het tijdloze ontwerp zal deze tuintafel zowel in een klassieke tuin als in een moderne strakke tuin of balkon zeer goed tot zijn recht komen. Niet alleen de uitstraling is mooi, ook het aluminium laswerk en de poedercoating zijn dik in orde. Een prachtig Italiaans product!

Genoeg over de schoonheid van deze tafel. Hij is namelijk ook nog eens uiterst functioneel, in een simpele beweging is de tafel opgeklapt. Makkelijk als de tafel op een klein terras of balkon staat, of als hij het uitzicht belemmerd, hoewel dat onwaarschijnlijk is. 

Alleen het beste aluminium is gebruikt voor de Aluminium tuinmeubels van Emu, de Grace tafel heeft een draagkracht van wel 120 kg! Bovendien is de Emu Grace lekker licht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen. 

Specificaties en afmetingen
Specificaties Breedte 80 cm Hoogte 73 cm Lengte 80 cm Materiaal Aluminium
Materiaal
Aluminium Aluminiumlegeringen, buitengewoon geschikt voor de koude verwerking en gieten, op passende wijze behandeld om de weersomstandigheden te weerstaan en met poeder gelakt.
Onderhoudsadvies
Aluminium om het product lange tijd in uitstekende staat te houden, raden we aan om het correct en regelmatig te reinigen. Verricht de reiniging vaker op plaatsen die door een grote vochtigheid of een zeeklimaat worden gekenmerkt. Het wordt aanbevolen om de oppervlakken met een zachte doek en met water of neutrale reinigingsmiddelen te reinigen. De langdurige en continue blootstelling aan intense uv-straling of aan erg lage temperaturen kunnen de originele eigenschappen van de mooie gekleurde polyestercoating worden aangetast. We raden aan om de producten wanneer ze lange tijd niet gebruikt worden of in de winter te reinigen en op een beschermde plek op te bergen.

Wellicht past dit er leuk bij