Zoeken
0
Winkelwagen

Lyze loungestoel

Wij staan voor u klaar!

Als u vragen heeft over het product of de levertijd kunt u altijd contact met ons opnemen. Kom langs in de winkel, bel, mail of fax ons voor meer informatie.

 • Vandaag besteld: Binnen 2 dagen in uw tuin
 • Emu
 • Merk: Emu
 • Serie: Lyze

 • 399,00€


Beschikbare opties:Licht en Luchtig, zo kan de Lyze collectie het beste beschreven worden. Op traditionele wijze in Italië gemaakt van RVS en Aluminium, een mooi contrast van materialen. De naar het lichaam gevormde zitting is gemaakt van gegoten aluminium, de industriële rugleuning is van gepoedercoat RVS.

De Lyze serie zit verrassend goed, kom de stoelen snel uitproberen in onze showroom!

Specificaties en afmetingen
Specificaties Breedte 76 cm Hoogte 73 cm Diepte 72 cm Zithoogte 40 cm Armleuning 64 cm
Materiaal
Aluminium Aluminiumlegeringen, buitengewoon geschikt voor de koude verwerking en gieten, op passende wijze behandeld om de weersomstandigheden te weerstaan en met poeder gelakt.
RVS Gepolijst roestvrij staal AISI 316
Onderhoudsadvies
Aluminium om het product lange tijd in uitstekende staat te houden, raden we aan om het correct en regelmatig te reinigen. Verricht de reiniging vaker op plaatsen die door een grote vochtigheid of een zeeklimaat worden gekenmerkt. Het wordt aanbevolen om de oppervlakken met een zachte doek en met water of neutrale reinigingsmiddelen te reinigen. De langdurige en continue blootstelling aan intense uv-straling of aan erg lage temperaturen kunnen de originele eigenschappen van de mooie gekleurde polyestercoating worden aangetast. We raden aan om de producten wanneer ze lange tijd niet gebruikt worden of in de winter te reinigen en op een beschermde plek op te bergen.
RVS Let op! a) de volgende producten NIET op delen in roestvrij staal GEBRUIKEN: - Bleekmiddel of detergentia die bleekwater bevatten (ze kunnen corrosie van roestvrij staal verwekken); - Zoutzuur of producten die chloride bevatten (ze kunnen corrosie van roestvrij staal verwekken). b) Zout, kalksteen of zuur (ko e, wijn, sinaasappelsap, tomatensap, citroen, ecc.) kunnen de delen in roestvrij staal ontkleuren als ze niet onmiddellijk worden verwijderd. c) Producten of delen in roestvrij staal die aan zee of in zwembaden worden gebruikt, moeten vaker schoongemaakt worden om chloor te verwijderen en corrosie en chemische aantasting van het externe oppervlak te voorkomen. d) Vlekken of roest moeten onmiddellijk van de oppervlakken in roestvrij staal verwijderd worden. e) Als de vlekken niet onmiddellijk worden verwijderd, kunnen ze permanent worden. f) Roest kan roestvrij staal chemisch aantasten of inkerven. Verwijdering van vlekken of roest: - Gebruik een speci ek niet schurend reinigingsmiddel/polish voor roestvrij staal; - Test het middel op een niet goed zichtbare vlek om er zeker van te zijn dat de oorspronkelijke oppervlakteafwerking geen veranderingen ondergaat; - Maak lineaire bewegingen tijdens het wrijven (geen cirkelvormige bewegingen); - Gebruik geen schuursponsjes; - Overvloedig spoelen met zuiver water; - Uiteindelijk goed afdrogen om strepen te vermijden, wrijf in de richting van de vezels.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

 • Onze gehele buitencollectie is door ons zelf uitgebreid getest in de afgelopen jaren, we verkopen alleen producten waar wij volledig achter staan. 

 • In de buitenshowroom te Voorschoten kunt u verschillende tuinsets, lounge tuinstoelen en plantenbakken vinden die al 10-15 jaar onafgebroken buiten staan. Zo kunt u zelf zien welke levensduur bepaalde producten hebben.
Wij garanderen dan ook dat u bij Veurst een product koopt dat in goede staat is en bij normaal gebruik zoals verwacht blijft werken, dit is de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Is dit toch niet het geval, dan zorgen wij voor een passende oplossing. Dit kan zijn herstel of vervanging van het product of het terugstorten van het aankoopbedrag.

 • Bezorging in Nederland en België is bij Veurst altijd gratis! Levering vaak door onze eigen vakmensen, snel en flexibel.

 • Wij proberen alle bestelling zelf te bezorgen tussen 16.00 en 22.00uur 's avonds. Ideaal als u overdag moet werken. Het komt wel eens voor dat een externe transporteur de bezorging van ons overneemt (PostNL, DHL, Fritom transport, Transmission) in verband met drukte of om logistieke redenen.

 • Tijdens het verzendproces houden wij u op de hoogte van de verzendwijze en het tijdstip van bezorgen.

 • Wilt u er echt zeker van zijn of een bestelling 's avonds of op zondag geleverd kan worden? U kunt ons altijd bellen of even een mailtje sturen!

 • Op aanvraag kunnen wij uw bestelling in de hele Benelux, Duitsland of Frankrijk nog dezelfde dag bezorgen, neem hiervoor contact met ons op.

 • Producten ophalen in de winkel te Voorschoten is ook altijd mogelijk en misschien wel veel leuker! In onze winkel kunt u het product in het echt aanschouwen, wellicht loopt u wel tegen iets geheel anders aan! 

Op deze foto ziet u één van onze bestelwagens bij de Waddenzee tijdens de avondbezorging.


Wellicht past dit er leuk bij