Zoeken
0  
Winkelwagen

Emu Nef tuinstoel

Veurst - Persoonlijke Service Wilt u advies over tuinmeubelen uit ons assortiment? Of wilt u weten wat de exacte levertijd van een product is? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze winkel. We helpen u graag persoonlijk.
 • Vandaag besteld: Binnen 2 weken bij u in huis
 • Merk: Emu
 • Serie: Nef

 • €395,00

 • 4 of meer €379,00

Beschikbare opties:


Het minimum te bestellen aantal is 2

De Emu Nef aluminium stoelencollectie combineert eclectische stijl en visuele lichtheid met een solide structuur, geïnspireerd door het grafische ontwerp van heteluchtballonnen. Het verweven van polyester koorden geeft een natuurlijk gevoel van comfort en gemak aan de Nef fauteuil en relaxstoel.

Patrick Norguet heeft de Nef serie speciaal ontworpen voor EMU, een nieuwe collectie in aluminium die volledig is geïnspireerd op het plezier van buiten zijn, het resultaat van een bekwame combinatie van eclectische stijl en "visuele lichtheid".

 • Het buisvormige frame wordt gecombineerd met een zitting in geperst plaatmateriaal.
 • De verweven polyester koorden, met een raster gemaakt met behulp van aisi316 roestvrijstalen clips, geeft een natuurlijk gevoel van comfort en warmte: de structuur heeft royale afmetingen die zowel de zittende persoon beschermen en laten zien en horen.
 • De stoel weegt 4,1kg.
 • Heeft een draagkracht van meer dan 200kg.
 • De Nef stoel heeft een zithoogte van 46cm.
 • De armleuningen zijn 70cm hoog.
 • Volledig gemaakt in Italie, geschikt voor jarenlang intensief buitengebruik.

Kom de Emu Nef collectie uitproberen in onze showroom, hier staan twee prachtige lounge stoelen op u te wachten.

 

Patrick Norguet

Patrick Norguet benadert objecten en ontwerp vanuit een grafisch perspectief. Van kinds af aan heeft hij de voorkeur gegeven aan schetsboeken boven leerboeken en vulde deze met schetsen en tekeningen. Een "hands-on" benadering van industrie- en ontwerpstudies in Parijs (ESDI) markeert het ongewone profiel van deze constructieve rebel.
Zijn carrière onderging een dramatische verandering in 2000 toen Giulio Cappellini zijn inmiddels beroemde Rainbow Chair zag. Hij trad toe tot de kring van ontwerpers die ertoe doen en creëerde zijn Parijse studio. Sinds die tijd ontwerpt hij voor grote producenten (Tacchini, Kristalia, Cassina, Alia, Tolix ...) en gerenommeerde merken.
Voor Patrick Norguet draait design in de eerste plaats om blije ontmoetingen. Waar hij het meest gepassioneerd over is, is het uitwisselen met fabrikanten, het ontdekken van hun knowhow; de impuls van een creatieve intentie verfijnd door technische beperkingen, economische belangen en de verwachtingen van een gebruiker die hij discreet maar duurzaam hoopt te winnen.
Geïnspireerd door alles wat hem omringt, volgt Patrick Norguet geen trends, maar probeert hij vorm te geven aan producten waarvan de relevantie en moderniteit de tand des tijds zou kunnen weerstaan: "Een goed ontworpen object, een object gecreëerd door genereuze samenwerking is tijdloos."
Van consumentenproducten tot luxe objecten, Patrick Norguet laat een indruk van authenticiteit en elegantie achter. Tegenwoordig is hij een essentieel figuur in de internationale designscene.

Specificaties en afmetingen
Specificaties Breedte 63cm Diepte 60cm Hoogte 81cm Zithoogte 46cm Hoogte armleuning 70cm Gewicht 4,1kg Draagkracht van 200kg
Materiaal
Aluminium ALUMINIUMLEGERINGEN, BUITENGEWOON GESCHIKT VOOR DE KOUDE VERWERKING EN GIETEN, OP PASSENDE WIJZE BEHANDELD OM DE WEERSOMSTANDIGHEDEN TE WEERSTAAN EN MET POEDER GELAKT.
Onderhoudsadvies
Aluminium OM HET PRODUCT LANGE TIJD IN UITSTEKENDE STAAT TE HOUDEN, RADEN WE AAN OM HET CORRECT EN REGELMATIG TE REINIGEN. VERRICHT DE REINIGING VAKER OP PLAATSEN DIE DOOR EEN GROTE VOCHTIGHEID OF EEN ZEEKLIMAAT WORDEN GEKENMERKT. HET WORDT AANBEVOLEN OM DE OPPERVLAKKEN MET EEN ZACHTE DOEK EN MET WATER OF NEUTRALE REINIGINGSMIDDELEN TE REINIGEN. DE LANGDURIGE EN CONTINUE BLOOTSTELLING AAN INTENSE UV-STRALING OF AAN ERG LAGE TEMPERATUREN KUNNEN DE ORIGINELE EIGENSCHAPPEN VAN DE MOOIE GEKLEURDE POLYESTERCOATING WORDEN AANGETAST. WE RADEN AAN OM DE PRODUCTEN WANNEER ZE LANGE TIJD NIET GEBRUIKT WORDEN OF IN DE WINTER TE REINIGEN EN OP EEN BESCHERMDE PLEK OP TE BERGEN.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Kwaliteit, Service & Garantie

Al onze tuinmeubelen en accessoires voor buiten zijn uitgebreid door ons getest

We verkopen alleen producten van A-merken Bij onze showroom in Voorschoten kunt u tuinsets, ligbedden, tuinstoelen, tuintafels, BBQ's, buitenhaarden, vuurtafels en plantenbakken vinden die jarenlang buiten staan.

Ontdek zelf hoe het Hollandse weer deze producten mooier hebben gemaakt

Wij garanderen dat u bij ons een product koopt en normaal gebruikt het blijft werken zoals u mag verwachten. In het uitzonderlijke geval dat dit in de praktijk niet het geval is zorgen wij voor een passende oplossing. Bijvoorbeeld herstel, vervanging van het product of het terugstorten van het aankoopbedrag.

 • Gratis bezorging in Nederland en België.
 • Wij streven ernaar om alles met eigen bezorgservice tussen 16:00 en 22:00 af te leveren.
 • We houden u tijdens het verzenden op de hoogte van het tijdstip van bezorgen.
 • Wilt u er zeker van zijn dat een bestelling 's avonds of op zondag geleverd wordt? Bel of mail ons voor een bevestiging.
 • Bezorging in Luxemburg, Duitsland of Frankrijk op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op.
 • Producten ophalen bij onze tuinmeubelwinkel in Voorschoten is uiteraard ook mogelijk. Wellicht zelfs leuker.

Tijdens de avondbezorging bij de Waddenzee

Wellicht past dit er leuk bij