Zoeken
0
Winkelwagen

Star rechthoekige tuintafel 160cm

Wij staan voor u klaar!

Als u vragen heeft over het product of de levertijd kunt u altijd contact met ons opnemen. Kom langs in de winkel, bel, mail of fax ons voor meer informatie.

  • Vandaag besteld: Binnen 2 dagen in uw tuin
  • Merk: Emu
  • Serie: Star

  • 519,00€


Beschikbare opties:De Star tuintafel van het italiaanse Emu, gemaakt en ontworpen in Italie, beschikbaar in 12 frisse kleuren.


Dankzij het moderne design is de tafel een prachtige verschijning in iedere tuin, balkon of buitenplaats.


De tafel is weerbestendig, onderhoudsvrij en heeft een draagkracht van minimaal 200kg.

Geschikt voor vele jaren buitenplezier!


Combineer met de tafel verschillende kleuren Star stoelen voor een modern speels karakter.

Specificaties en afmetingen
Specificaties 160 x 90 x 75cm Gewicht: 34,5kg
Materiaal
Frame LEGERING VAN IJZER EN KOOLSTOF, MET EEN KOOLSTOFPERCENTAGE KLEINER DAN 2%, BEHANDELD OM MET HET EXCLUSIEVE ANTICORROSIEPROCES EMU-COAT AAN WEERSOMSTANDIGHEDEN TE WEERSTAAN.
Onderhoudsadvies
Gepoedercoat staal OM HET PRODUCT LANG IN GOEDE STAAT TE BEHOUDEN, ADVISEREN WIJ HET TIJDENS DE WINTER OP EEN AFGESLOTEN DROGE PLAATS TE BEWAREN ZODAT CONDENSVORMING WORDT VERMEDEN. INDIEN DE PRODUCTEN DICHT BIJ DE ZEE WORDEN OPGESLAGEN, IS HET RAADZAAM VOOR HET WINTERSEIZOEN EN OP KWARTAALBASIS DE METALEN OPPERVLAKKEN MET EEN ZACHTE DOEK TE REINIGEN. GEBRUIK WATER OF DETERGENTIA EN BESCHERM ZE MET VASELINE-OLIE OF AUTOWAS. MOCHT U DE TUINMEUBELEN TOCH BUITEN LATEN STAAN IN DE WINTER, BEHANDEL ZE DAN OP REGELMATIGE BASIS MET VASELINE OF AUTOWAS, OOK IS HET BELANGRIJK REGELMATIG HET FIJNSTOF AF TE NEMEN MET EEN VOCHTIGE DOEK. ZO HEEFT U VELE JAREN PLEZIER VAN UW AANKOOP!

Wellicht past dit er leuk bij

Combineer dit leuke product en krijg korting!