Zoeken
0
Winkelwagen

Aero opklapbare ladder

Wij staan voor u klaar!

Als u vragen heeft over het product of de levertijd kunt u altijd contact met ons opnemen. Kom langs in de winkel, bel, mail of fax ons voor meer informatie.

  • Vandaag besteld: Binnen 4 weken bij u in huis
  • Merk: Emu
  • Serie: Aero

  • 205,00€


Beschikbare opties:De Aero serie wordt gekenmerkt door het moderne design en de opvallende, structurele en geometrische lichtheid. Paul Newman heeft met het ontwerp van deze serie zichzelf absoluut overtroffen! Tuinmeubelen die veelzijdig zijn, aanpasbaar aan elke context. Het assortiment bestond tot afgelopen jaar uit ontspannende fauteuils, stoelen en krukken, de ladder is nieuw, maak het met dit leuke object helemaal af! 


Zet er leuke potten met planten op, gebruik hem als tijdelijke stoel of gebruik hem als handig opstapje. Mogelijkheden genoeg!


De Aero ladder van Emu heeft een breedte van 35 centimeter, een diepte van 62 centimeter en een hoogte van 64 centimeter. 

Kijk bij de specificaties voor een uitgebreid onderhoudsadvies en voor meer informatie over de gebruikte materialen.


Specificaties en afmetingen
Specificaties De Aero ladder van Emu heeft een breedte van 35 centimeter, een diepte van 62 centimeter en een totale hoogte van 64 centimeter. Het gewicht van de ladder is 7,5kg.
Materiaal
Frame Legering van ijzer en koolstof, met een koolstofpercentage kleiner dan 2%, behandeld om met het exclusieve anticorrosieproces EMU-Coat aan weersomstandigheden te weerstaan.
Onderhoudsadvies
Gepoedercoat staal Om het product lang in goede staat te behouden, adviseren wij het tijdens de winter op een afgesloten droge plaats te bewaren zodat condensvorming wordt vermeden. Indien de producten dicht bij de zee worden opgeslagen, is het raadzaam voor het winterseizoen en op kwartaalbasis de metalen oppervlakken met een zachte doek te reinigen. Gebruik water of detergentia en bescherm ze met vaseline-olie of autowas. Mocht u de tuinmeubelen toch buiten laten staan in de winter, behandel ze dan op regelmatige basis met vaseline of autowas, ook is het belangrijk regelmatig het fijnstof af te nemen met een vochtige doek. Zo heeft u vele jaren plezier van uw aankoop!

Wellicht past dit er leuk bij