Zoeken
0
Winkelwagen

Arc & Ciel 120cm opklapbare tuintafel

 • -13% Arc & Ciel 120cm opklapbare tuintafel
Wij staan voor u klaar!

Als u vragen heeft over het product of de levertijd kunt u altijd contact met ons opnemen. Kom langs in de winkel, bel, mail of fax ons voor meer informatie.

 • Vandaag besteld: Binnen 2 dagen in uw tuin
 • Merk: Emu
 • Serie: Arc & Ciel

 • Speciale prijs:

  179,00€

  Oude prijs:

  205,00€

  U bespaart:

  13%


Beschikbare opties:Heerlijk buiten eten met vrienden of even snel een krantje lezen en een kop koffie drinken in de zon, 

de Arc En Ciel tuintafel van Emu is inklapbaar en kan dus in een minuut weer opgeruimd worden. 


De Arc En Ciel opklapbare tuintafel is in 12 leuke kleuren leverbaar, het is maar net waar uw smaak naar uit gaat!


Dit tafeltje is uitermate geschikt om lekker buiten te laten staan, je hoeft hem dus niet binnen te zetten als het regent of sneeuwt.


Combineer dit tafeltje met de eveneens opklapbare Arc & Ciel stoelen om heerlijk te genieten op balkon of in je tuin!

Specificaties en afmetingen
Specificaties Afmetingen: H74 x L120 x B70 cm
Materiaal
Frame LEGERING VAN IJZER EN KOOLSTOF, MET EEN KOOLSTOFPERCENTAGE KLEINER DAN 2%, BEHANDELD OM MET HET EXCLUSIEVE ANTICORROSIEPROCES EMU-COAT AAN WEERSOMSTANDIGHEDEN TE WEERSTAAN.
Onderhoudsadvies
Gepoedercoat staal OM HET PRODUCT LANG IN GOEDE STAAT TE BEHOUDEN, ADVISEREN WIJ HET TIJDENS DE WINTER OP EEN AFGESLOTEN DROGE PLAATS TE BEWAREN ZODAT CONDENSVORMING WORDT VERMEDEN. INDIEN DE PRODUCTEN DICHT BIJ DE ZEE WORDEN OPGESLAGEN, IS HET RAADZAAM VOOR HET WINTERSEIZOEN EN OP KWARTAALBASIS DE METALEN OPPERVLAKKEN MET EEN ZACHTE DOEK TE REINIGEN. GEBRUIK WATER OF DETERGENTIA EN BESCHERM ZE MET VASELINE-OLIE OF AUTOWAS. MOCHT U DE TUINMEUBELEN TOCH BUITEN LATEN STAAN IN DE WINTER, BEHANDEL ZE DAN OP REGELMATIGE BASIS MET VASELINE OF AUTOWAS, OOK IS HET BELANGRIJK REGELMATIG HET FIJNSTOF AF TE NEMEN MET EEN VOCHTIGE DOEK. ZO HEEFT U VELE JAREN PLEZIER VAN UW AANKOOP!

Wellicht past dit er leuk bij