Zoeken
0
Winkelwagen

Arc & Ciel opklapbare bistro stoel

Wij staan voor u klaar!

Als u vragen heeft over het product of de levertijd kunt u altijd contact met ons opnemen. Kom langs in de winkel, bel, mail of fax ons voor meer informatie.

  • Vandaag besteld: Binnen 2 dagen in uw tuin
  • Merk: Emu
  • Serie: Arc & Ciel bistro

  • 64,00€


Beschikbare opties:De opklapbare Arc & Ciel bistrostoel van Emu is voor echte levensgenieters! Door de comacte afmetingen is hij pefect voor kleine balkons.


Het is gemaakt van gekleurd staal en daardoor kan het weer en wind doorstaan. Als je ze toch liever binnen wilt opbergen, kan je ze makkelijk opvouwen.


De Arc En Ciel bistrostoel van Emu heeft een breedte van 43 centimeter, een diepte van 42,5 centimeter en een hoogte van 81 centimeter. De zithoogte is 44 centimeter.


Combineer de bistrostoel met de eveneens opklapbare Arc & Ciel tafel om heerlijk compact te genieten.

Specificaties en afmetingen
Specificaties (b) 42,5 x (d) 43 x (h) 81 cm
Materiaal
Frame LEGERING VAN IJZER EN KOOLSTOF, MET EEN KOOLSTOFPERCENTAGE KLEINER DAN 2%, BEHANDELD OM MET HET EXCLUSIEVE ANTICORROSIEPROCES EMU-COAT AAN WEERSOMSTANDIGHEDEN TE WEERSTAAN.
Onderhoudsadvies
Gepoedercoat staal OM HET PRODUCT LANG IN GOEDE STAAT TE BEHOUDEN, ADVISEREN WIJ HET TIJDENS DE WINTER OP EEN AFGESLOTEN DROGE PLAATS TE BEWAREN ZODAT CONDENSVORMING WORDT VERMEDEN. INDIEN DE PRODUCTEN DICHT BIJ DE ZEE WORDEN OPGESLAGEN, IS HET RAADZAAM VOOR HET WINTERSEIZOEN EN OP KWARTAALBASIS DE METALEN OPPERVLAKKEN MET EEN ZACHTE DOEK TE REINIGEN. GEBRUIK WATER OF DETERGENTIA EN BESCHERM ZE MET VASELINE-OLIE OF AUTOWAS. MOCHT U DE TUINMEUBELEN TOCH BUITEN LATEN STAAN IN DE WINTER, BEHANDEL ZE DAN OP REGELMATIGE BASIS MET VASELINE OF AUTOWAS, OOK IS HET BELANGRIJK REGELMATIG HET FIJNSTOF AF TE NEMEN MET EEN VOCHTIGE DOEK. ZO HEEFT U VELE JAREN PLEZIER VAN UW AANKOOP!

Wellicht past dit er leuk bij