Zoeken
0  
Winkelwagen
Buitenkansjes

Emu Terramare salontafel porselein - large

Veurst - Persoonlijke Service Wilt u advies over tuinmeubelen uit ons assortiment? Of wilt u weten wat de exacte levertijd van een product is? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze winkel. We helpen u graag persoonlijk.
 • Vandaag besteld: Binnen 1-3 dagen in huis
 • Merk: Emu
 • Serie: Terramare

 • €759,00


Beschikbare opties:Gezellig en Persoonlijk, dat moest de nieuwe serie tuinmeubilair van emu gaan uitstralen. Volgens ons is dit absoluut gelukt met deze salontafel, volledig ontworpen en gemaakt in Italië. Het ontwerp wordt gekenmerkt door aantrekkelijke vormen en grote afmetingen, de duidelijke stempel van ontwerpstudio Chiaramonte / Marin.

Het is dus eindelijk gelukt om een bijzettafel voor buiten te ontworpen die zowel gezellig is en persoonlijkheid uitstraalt, de complete serie Terramare, van meubilair voor een diner in een woonkamer tot luxe lounge meubilair voor aan het zwembad, is te zien bij Veurst.  

 • Het belangrijkste kenmerk van het tafeltje is het tafelblad van porselein, een ijzersterk materiaal.
 • Het porselein is gemaakt in Italië, topkwaliteit voor jarenlang intensief buitengebruik!

Kom de zeer uitgebreide Terramare collectie bekijken bij Veurst!

Specificaties en afmetingen
Specificaties Afmetingen: L108cm x B64cm x H35cm Draagkracht: 100kg
Materiaal
Aluminium ALUMINIUMLEGERINGEN, BUITENGEWOON GESCHIKT VOOR DE KOUDE VERWERKING EN GIETEN, OP PASSENDE WIJZE BEHANDELD OM DE WEERSOMSTANDIGHEDEN TE WEERSTAAN EN MET POEDER GELAKT.
Porselein PORSELEIN IS IDEAAL VOOR GEBRUIK BUITEN DANKZIJ DE UITSTEKENDE FYSIEKE EN MECHANISCHE EIGENSCHAPPEN, AANGEZIEN WEERSINVLOEDEN EN UV-STRALING ER GEEN UITWERKING OP HEBBEN. PORSELEIN IS OLIE- EN WATERAFSTOTEND. PORSELEIN WORDT VERKREGEN DANKZIJ DE SYNTHETISERING VAN KLEI, VELDSPAAT, KAOLIEN EN ZAND. DEZE GRONDSTOFFEN WORDEN VERMALEN EN GEATOMISEERD TOT EEN GELIJKMATIGE KORRELGROOTTE IS VERKREGEN DIE KAN WORDEN GEPERST. HET MENGSEL WORDT 25-30 MINUTEN LANG GEBAKKEN BIJ EEN TEMPERATUUR VAN 1150-1250 °C ZODAT HET KERAMISEERT, WAARDOOR DE TYPISCHE SCHUURVASTHEID ONTSTAAT.
Onderhoudsadvies
Aluminium OM HET PRODUCT LANGE TIJD IN UITSTEKENDE STAAT TE HOUDEN, RADEN WE AAN OM HET CORRECT EN REGELMATIG TE REINIGEN. VERRICHT DE REINIGING VAKER OP PLAATSEN DIE DOOR EEN GROTE VOCHTIGHEID OF EEN ZEEKLIMAAT WORDEN GEKENMERKT. HET WORDT AANBEVOLEN OM DE OPPERVLAKKEN MET EEN ZACHTE DOEK EN MET WATER OF NEUTRALE REINIGINGSMIDDELEN TE REINIGEN. DE LANGDURIGE EN CONTINUE BLOOTSTELLING AAN INTENSE UV-STRALING OF AAN ERG LAGE TEMPERATUREN KUNNEN DE ORIGINELE EIGENSCHAPPEN VAN DE MOOIE GEKLEURDE POLYESTERCOATING WORDEN AANGETAST. WE RADEN AAN OM DE PRODUCTEN WANNEER ZE LANGE TIJD NIET GEBRUIKT WORDEN OF IN DE WINTER TE REINIGEN EN OP EEN BESCHERMDE PLEK OP TE BERGEN.
Porselein VLAKKEN VAN PORSELEIN KUNNEN EENVOUDIG WORDEN GEREINIGD EN VEREISEN GEEN SPECIAAL ONDERHOUD. WE RADEN AAN OM HET PRODUCT MET EEN DOEK BEVOCHTIGD MET WATER EN EEN NEUTRAAL REINIGINGSMIDDEL TE REINIGEN, VERVOLGENS AF TE SPOELEN EN MET EEN DROGE DOEK DROOG TE MAKEN. LET TIJDENS HET AFSPOELEN GOED OP OM DE OPHOPING VAN KALK EN VUIL TE VOORKOMEN.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Kwaliteit, Service & Garantie

Al onze tuinmeubelen en accessoires voor buiten zijn uitgebreid door ons getest

We verkopen alleen producten van A-merken Bij onze showroom in Voorschoten kunt u tuinsets, ligbedden, tuinstoelen, tuintafels, BBQ's, buitenhaarden, vuurtafels en plantenbakken vinden die jarenlang buiten staan.

Ontdek zelf hoe het Hollandse weer deze producten mooier hebben gemaakt

Wij garanderen dat u bij ons een product koopt en normaal gebruikt het blijft werken zoals u mag verwachten. In het uitzonderlijke geval dat dit in de praktijk niet het geval is zorgen wij voor een passende oplossing. Bijvoorbeeld herstel, vervanging van het product of het terugstorten van het aankoopbedrag.

 • Gratis bezorging in Nederland en België.
 • Wij streven ernaar om alles met eigen bezorgservice tussen 16:00 en 22:00 af te leveren.
 • We houden u tijdens het verzenden op de hoogte van het tijdstip van bezorgen.
 • Wilt u er zeker van zijn dat een bestelling 's avonds of op zondag geleverd wordt? Bel of mail ons voor een bevestiging.
 • Bezorging in Luxemburg, Duitsland of Frankrijk op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op.
 • Producten ophalen bij onze tuinmeubelwinkel in Voorschoten is uiteraard ook mogelijk. Wellicht zelfs leuker.

Tijdens de avondbezorging bij de Waddenzee

Wellicht past dit er leuk bij