Zoeken
0
Winkelwagen

Clips dining tuinstoel - 'bamboe armleuning'

Wij staan voor u klaar!

Als u vragen heeft over het product of de levertijd kunt u altijd contact met ons opnemen. Kom langs in de winkel, bel, mail of fax ons voor meer informatie.

  • Vandaag besteld: Binnen 2 dagen in uw tuin
  • Merk: Houe
  • Serie: Clips

  • 199,00€


Beschikbare opties:De CLIPS eetkamerstoel is licht en eenvoudig qua uiterlijk, maar toch maken de brede lamellen hem verfijnd en speciaal. De CLIPS eetkamerstoel is stapelbaar.


Het leukste aan de Clips serie is dat als u na een paar jaar de gekozen kleur zat bent, u er zo een andere kleur op kunt klikken. Een stoel voor vele jaren buitenplezier!


PRODUCTOMSCHRIJVING

UV-bestendige lamellen, onderhoudsvrij, vorst- en waterbestendig, aluminium frame. Wordt geleverd in zwart frame en een keuze uit 6 verschillende kleuren of een monokleurig frame en lamellen.


CONCEPT

CLIPS is een verzameling tuinstoelen, bestaande uit een eetkamerstoel, schommelstoel en een barkruk. De CLIPS serie is gemaakt van intelligent ontworpen kunststof lamellen in combinatie met een aluminium frame met poedercoating. De componenten van de kunststof lamellen zijn zorgvuldig samengesteld om de lamellen precies de juiste sterkte en veerkracht te geven.

De CLIPS zijn zo gevormd dat een kussen overbodig is. Het aluminium in combinatie met de plastic lamellen zorgt dat het onderhoud tot een minimum beperkt is.

De CLIPS-producten zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende prachtige lamelkleuren, geklikt op een zwart frame met poedercoating.


Kleuren beschikbaar:

11 dennengroen, 29 pruimen, 19 paprika's, 20 zwart, 21 klei en 10 nachtblauw

Materiaal
Aluminium Aluminiumlegeringen, buitengewoon geschikt voor de koude verwerking en gieten, op passende wijze behandeld om de weersomstandigheden te weerstaan en met poeder gelakt.
Onderhoudsadvies
Aluminium Om het product lange tijd in uitstekende staat te houden, raden we aan om het correct en regelmatig te reinigen. Verricht de reiniging vaker op plaatsen die door een grote vochtigheid of een zeeklimaat worden gekenmerkt. Het wordt aanbevolen om de oppervlakken met een zachte doek en met water of neutrale reinigingsmiddelen te reinigen. De langdurige en continue blootstelling aan intense uv-straling of aan erg lage temperaturen kunnen de originele eigenschappen van de mooie gekleurde polyestercoating worden aangetast. We raden aan om de producten wanneer ze lange tijd niet gebruikt worden of in de winter te reinigen en op een beschermde plek op te bergen.

Wellicht past dit er leuk bij