Zoeken
0
Winkelwagen

Acco tuinstoel

Wij staan voor u klaar!

Als u vragen heeft over het product of de levertijd kunt u altijd contact met ons opnemen. Kom langs in de winkel, bel, mail of fax ons voor meer informatie.

  • Vandaag besteld: Binnen 4 weken bij u in huis
  • Merk: Houe
  • Serie: Acco

  • 189,00€

De langverwachte ACCO tuinstoel is vanaf dit jaar te koop in Nederland! Het is waarschijnlijk één van de meest comfortabele metalen stoelen, de rugleuning volgt de vorm van je rug.

De Acco stoel is gemaakt van zwart gepoedercoat staal, uitermate geschikt voor het Nederlandse klimaat!


Kijk bij de specificaties voor een uitgebreid onderhoudsadvies en voor meer informatie over de gebruikte materialen.

Specificaties en afmetingen
Specificaties De Acco tuinstoel van Houe heeft een breedte van 51 centimeter, een diepte van 54 centimeter en een hoogte van 84 centimeter. De zithoogte is 46 centimeter.
Materiaal
Frame Legering van ijzer en koolstof, met een koolstofpercentage kleiner dan 2%, behandeld met een speciale Coating, om weersomstandigheden te weerstaan.
Onderhoudsadvies
Gepoedercoat staal Om het product lang in goede staat te behouden, adviseren wij het tijdens de winter op een afgesloten droge plaats te bewaren zodat condensvorming wordt vermeden. Indien de producten dicht bij de zee worden opgeslagen, is het raadzaam voor het winterseizoen en op kwartaalbasis de metalen oppervlakken met een zachte doek te reinigen. Gebruik water of detergentia en bescherm ze met vaseline-olie of autowas. Mocht u de tuinmeubelen toch buiten laten staan in de winter, behandel ze dan op regelmatige basis met vaseline of autowas, ook is het belangrijk regelmatig het fijnstof af te nemen met een vochtige doek. Zo heeft u vele jaren plezier van uw aankoop!

Wellicht past dit er leuk bij