Zoeken
0
Winkelwagen

Cocoon Bijzettafel

Wij staan voor u klaar!

Als u vragen heeft over het product of de levertijd kunt u altijd contact met ons opnemen. Kom langs in de winkel, bel, mail of fax ons voor meer informatie.

  • Vandaag besteld: Binnen 2 dagen in uw tuin
  • Merk: Lafuma
  • Serie: Cocoon

  • 449,00€

Omdat bij luxe vandaag de dag alles draait om de zoektocht naar welzijn, is de Cocoon-collectie voor u gemaakt.
Met zijn moderne, gestroomlijnde esthetiek combineert de fauteuil een stalen buisframe met afgeronde vormen en een elegante Hedona-hoes.
Het aangename schommelende effect van het frame geeft direct een gevoel van gewichtloosheid, perfect om te ontspannen.
Ga door, ontspan ... in dit onweerstaanbare comfort! 
Om er zeker van te zijn dat u in alle rust kunt ontspannen, is de stoel in 2018 voorzien van een perfect bijpassende voetensteun.
Bovendien heeft de fauteuil een bijpassende lage tafel met royale afmetingen en dus kunt u echt genieten van die momenten met vrienden en familie.
Het tafelblad is geïnspireerd op de zachte ronde vormen van kiezelstenen en het vulkanische motief weerspiegelt de natuurlijke uitstraling van de steen en neemt je mee terug naar de natuur.

Laat u verleiden door het vooruitzicht op momenten van geluk. U hoeft alleen nog maar een kleur te kiezen. Kruip dus lekker in uw Cocoon of Sphinx en beleef ware loungemomenten met vrienden of familie.

Materiaal
Frame LEGERING VAN IJZER EN KOOLSTOF, MET EEN KOOLSTOFPERCENTAGE KLEINER DAN 2%, BEHANDELD OM MET HET EXCLUSIEVE ANTICORROSIEPROCES Lafuma-COAT AAN WEERSOMSTANDIGHEDEN TE WEERSTAAN.
Trespa / HPL Zelfdragend materiaal dat geschikt is voor externe blootstelling. Het bestaat uit lagen Kraft papier die met fenolharsen geïmpregneerd zijn uit een decoratieve oppervlaktelaag die met thermoharsen geïmpregneerd is. Deze lagen zijn bij 9 Mp en bij een temperatuur van 150 °C geperst.
Onderhoudsadvies
Gepoedercoat staal OM HET PRODUCT LANG IN GOEDE STAAT TE BEHOUDEN, ADVISEREN WIJ HET TIJDENS DE WINTER OP EEN AFGESLOTEN DROGE PLAATS TE BEWAREN ZODAT CONDENSVORMING WORDT VERMEDEN. INDIEN DE PRODUCTEN DICHT BIJ DE ZEE WORDEN OPGESLAGEN, IS HET RAADZAAM VOOR HET WINTERSEIZOEN EN OP KWARTAALBASIS DE METALEN OPPERVLAKKEN MET EEN ZACHTE DOEK TE REINIGEN. GEBRUIK WATER OF DETERGENTIA EN BESCHERM ZE MET VASELINE-OLIE OF AUTOWAS. MOCHT U DE TUINMEUBELEN TOCH BUITEN LATEN STAAN IN DE WINTER, BEHANDEL ZE DAN OP REGELMATIGE BASIS MET VASELINE OF AUTOWAS, OOK IS HET BELANGRIJK REGELMATIG HET FIJNSTOF AF TE NEMEN MET EEN VOCHTIGE DOEK. ZO HEEFT U VELE JAREN PLEZIER VAN UW AANKOOP!
Trespa / HPL Het HPL laminaat is gemakkelijk te reinigen en vereist geen speciale onderhoudswerkzaamheden. Het merendeel van de vlekken kan weggenomen worden met alleen water en afgedroogd worden met een zachte, schone doek. Gebruik voor hardnekkige vlekken een spons en een speciaal reinigingsmiddel voor laminaat of een reinigingsmiddel voor glas. Verwijder de sporen van deze producten vervolgens met een droge doek om strepen of dove plekken te vermijden. Er wordt altijd aangeraden ongeacht welk product eerst uit te proberen op een weinig zichtbaar hoekje. Vermijd het gebruik van staalsponsjes, producten met schurende crèmes, reinigingsmiddelen in poedervorm en aceton.

Wellicht past dit er leuk bij