Zoeken
0
Winkelwagen

Sphinx vlinderstoel

 • -8% Sphinx vlinderstoel
Wij staan voor u klaar!

Als u vragen heeft over het product of de levertijd kunt u altijd contact met ons opnemen. Kom langs in de winkel, bel, mail of fax ons voor meer informatie.

 • Vandaag besteld: Binnen 2 dagen in uw tuin
 • Merk: Lafuma
 • Serie: Sphinx

 • Speciale prijs:

  229,00€

  Oude prijs:

  249,00€

  U bespaart:

  8%


Beschikbare opties:Relaxen in de tuin, in het park of op straat.

Met de Sphinx lounge stoel maakt u uw eigen fijne plekje, klap de stoel in een enkele beweging uit en het relaxen kan beginnen.  U kunt de stoel zo in elkaar vouwen dat hij nog weinig ruimte inneemt. Daardoor is de stoel gemakkelijk mee te nemen en te verplaatsen. Ook binnenshuis een absolute voltreffer!

Waarom kiezen voor de Sphinx vlinderstoel?

De lounge stoel heeft een fijne hoge rugleuning en een brede zitting, wat zorgt voor extra comfort. Dit maakt de stoel ook voor langere personen geschikt omdat er goede ondersteuning is. De bekleding is gemaakt van Batyline hedona. Hedona is luchtdoorlatend, waterdicht en sneldrogend. Daarnaast is het uitstekend bestand tegen uv-straling en heeft het ultrasterke verbindingsdelen van elastomeer. Al deze eigenschappen maken deze lounge stoel duurzaam. Duurzaamheid is ook een kernwoord bij Lafuma. Ze werken milieuvriendelijk en dragen bij aan een beter milieu door geen gebruik te maken van schadelijke stoffen en door geen vrachtvliegtuigen in te zetten.

Materiaal
Batyline Batyline is een stof dat opgebouwd is uit een pvc gecoat polyester geweven draad. Het is een milieuvriendelijk materiaal en 100% recyclebaar. Batyline is sterk, vormvast, rek- en scheurbestendig. Dit wil zeggen dat als er bijvoorbeeld een gaatje of een scheurtje zou ontstaan in uw stoel of ligbed, dit niet verder zal scheuren. De rekbestendigheid zorgt ervoor dat u niet te ver doorzakt als u op het materiaal gaat zitten en dat er geen ‘zit vorm’ ontstaat van het vele zitten.
Frame LEGERING VAN IJZER EN KOOLSTOF, MET EEN KOOLSTOFPERCENTAGE KLEINER DAN 2%, BEHANDELD OM MET HET EXCLUSIEVE ANTICORROSIEPROCES Lafuma-COAT AAN WEERSOMSTANDIGHEDEN TE WEERSTAAN.
Onderhoudsadvies
Gepoedercoat staal OM HET PRODUCT LANG IN GOEDE STAAT TE BEHOUDEN, ADVISEREN WIJ HET TIJDENS DE WINTER OP EEN AFGESLOTEN DROGE PLAATS TE BEWAREN ZODAT CONDENSVORMING WORDT VERMEDEN. INDIEN DE PRODUCTEN DICHT BIJ DE ZEE WORDEN OPGESLAGEN, IS HET RAADZAAM VOOR HET WINTERSEIZOEN EN OP KWARTAALBASIS DE METALEN OPPERVLAKKEN MET EEN ZACHTE DOEK TE REINIGEN. GEBRUIK WATER OF DETERGENTIA EN BESCHERM ZE MET VASELINE-OLIE OF AUTOWAS. MOCHT U DE TUINMEUBELEN TOCH BUITEN LATEN STAAN IN DE WINTER, BEHANDEL ZE DAN OP REGELMATIGE BASIS MET VASELINE OF AUTOWAS, OOK IS HET BELANGRIJK REGELMATIG HET FIJNSTOF AF TE NEMEN MET EEN VOCHTIGE DOEK. ZO HEEFT U VELE JAREN PLEZIER VAN UW AANKOOP!
Batyline Een voordeel van batyline is dat het onderhoudsarm is. Met water en zeep is het gemakkelijk schoon te houden. Daarnaast is dit materiaal beschermd tegen uv-straling en andere weersinvloeden. Dit wil zeggen dat het niet beschadigd of wordt aangetast door zonlicht, regen of wind. Batyline is kleurbestendig en zal dus niet vervagen als het lang of veel in de zon staat. Een ander voordeel is dat batyline open geweven en ademend is. Hierdoor kan er geen schimmelvorming ontstaan en droogt het snel.

Wellicht past dit er leuk bij