Zoeken
0
Winkelwagen

Beaser krukje

Wij staan voor u klaar!

Als u vragen heeft over het product of de levertijd kunt u altijd contact met ons opnemen. Kom langs in de winkel, bel, mail of fax ons voor meer informatie.

  • Vandaag besteld: Binnen 2 dagen in uw tuin
  • Merk: Lonc
  • Serie: Beaser

  • 349,00€


Beschikbare opties:De Haagse ontwerper (daar hecht hij aan) Rogier Waaijer ontwierp in 2014 deze kruk Beaser Wood voor zijn eigen label Lonc.
Eigenlijk is het meer een multifunctionele kruk door de vorm van de zitting die een soort kuipvorm heeft. In deze vorm is overigens de lijn van zijn stoel Seaser duidelijk herkenbaar.

Het zitten op een kruk als deze noemen wij ‘actief zitten’ en is bewezen goed voor de onderrug van de gebruikers.
Deze zitting is van kunststof en is gemonteerd op een robuust stalen (RVS) frame met blank houten poten. Dit hout is speciaal Cumaru hout dat FSC gecertificeerd is en dus ecologisch verantwoord.

Door het gebruik van deze materialen is de kruk Beaser zowel binnen als buiten te gebruiken.
De zitting is te bestellen in maar liefst 10 verschillende kleuren zodat de Beaser kruk bij iedere stijl en interieur past.

Uitvoering
De kruk Beaser Wood is opgebouwd uit een kunststof zitting op een RVS stalen frame met houten poten.
De zitting is gemaakt van weersbestendige Polyethyleen dat te bestellen is in 10 kleuren: wit, taupe, grijs, zwart, petrol, blauw, rood, roze, oranje en groen.

Het frame is gemaakt van RVS onderdelen waarop de drie poten zijn gemonteerd die zijn gemaakt van speciaal FC gecertificeerd Cumaru hout.

De Beaser Wood kruk is 52cm hoog, 59cm breed en 56cm diep en geschikt voor gebruik buiten en binnen. 

Wellicht past dit er leuk bij