Zoeken
0
Winkelwagen

Kira salontafel 'porselein'

Wij staan voor u klaar!

Als u vragen heeft over het product of de levertijd kunt u altijd contact met ons opnemen. Kom langs in de winkel, bel, mail of fax ons voor meer informatie.

  • Vandaag besteld: Binnen 2 dagen in uw tuin
  • Merk: Emu
  • Serie: Kira

  • 689,00€


Beschikbare opties:DE KIRA COLLECTIE IS ONTWORPEN DOOR CHRISTOPHE PILLET, DE COMPLETE SERIE IS GEÏNSPIREERD DOOR "EEN ZOMERSE COCKTAIL PARTY".

EENVOUDIG EN TOCH VERFIJND, HET ITALIAANSE VAKMANSCHAP IS ER ABSOLUUT AAN AF TE ZIEN. KENMERKEND VOOR DE TAFELS UIT DE KIRA COLLECTIE ZIJN DE TAFELBLADEN VAN PORSELEIN. EEN ONGELOFELIJK DUURZAAM MATERIAAL, ZEKER IN COMBINATIE MET HET ALUMINIUM FRAME!

EEN TAFEL VOOR HET LEVEN.

Specificaties en afmetingen
Specificaties Breedte 75 cm Hoogte 42 cm Lengte 75 cm
Materiaal
Aluminium Aluminiumlegeringen, buitengewoon geschikt voor de koude verwerking en gieten, op passende wijze behandeld om de weersomstandigheden te weerstaan en met poeder gelakt.
Porselein Porselein is ideaal voor gebruik buiten dankzij de uitstekende fysieke en mechanische eigenschappen, aangezien weersinvloeden en uv-straling er geen uitwerking op hebben. Porselein is olie- en waterafstotend. Porselein wordt verkregen dankzij de synthetisering van klei, veldspaat, kaolien en zand. Deze grondstoffen worden vermalen en geatomiseerd tot een gelijkmatige korrelgrootte is verkregen die kan worden geperst. Het mengsel wordt 25-30 minuten lang gebakken bij een temperatuur van 1150-1250 °C zodat het keramiseert, waardoor de typische schuurvastheid ontstaat.
Onderhoudsadvies
Aluminium om het product lange tijd in uitstekende staat te houden, raden we aan om het correct en regelmatig te reinigen. Verricht de reiniging vaker op plaatsen die door een grote vochtigheid of een zeeklimaat worden gekenmerkt. Het wordt aanbevolen om de oppervlakken met een zachte doek en met water of neutrale reinigingsmiddelen te reinigen. De langdurige en continue blootstelling aan intense uv-straling of aan erg lage temperaturen kunnen de originele eigenschappen van de mooie gekleurde polyestercoating worden aangetast. We raden aan om de producten wanneer ze lange tijd niet gebruikt worden of in de winter te reinigen en op een beschermde plek op te bergen.
Porselein Vlakken van porselein kunnen eenvoudig worden gereinigd en vereisen geen speciaal onderhoud. We raden aan om het product met een doek bevochtigd met water en een neutraal reinigingsmiddel te reinigen, vervolgens af te spoelen en met een droge doek droog te maken. Let tijdens het afspoelen goed op om de ophoping van kalk en vuil te voorkomen.

Wellicht past dit er leuk bij