Zoeken
0
Winkelwagen

Square loungebank

Wij staan voor u klaar!

Als u vragen heeft over het product of de levertijd kunt u altijd contact met ons opnemen. Kom langs in de winkel, bel, mail of fax ons voor meer informatie.

  • Vandaag besteld: Binnen 3 weken bij u in huis
  • Merk: Cane-Line
  • Serie: Square

  • 4.950,00€

De Square 3-zits sofa van het Deense Cane-line is de essentie van gepassioneerd vakmanschap. Alles in de Square serie is afgewerkt tot in het kleinste detail. De prachtige teak constructie bestaat uit perfect op elkaar afgestemde vierkanten, wat resulteert in een luchtig en licht, maar stevig frame met een exclusieve uitstraling. Zonder een kussen wordt de sofa een indrukwekkende sculptuur in elke tuin of terras.

De kussens zijn gemaakt van intelligent en innovatief sneldrogend schuim met het nieuwe airflow systeem van Cane-line. De Cane-line SoftTouch stof zorgt voor eenvoudig onderhoud en all-weather gebruik. De Square lounge serie is perfect tot in elk detail - elke lijn, elke steek is evenwichtig en gecoördineerd. De Square driezitsbank is ontworpen door Foersom & Hiort-Lorenzen.

De Square bank is gemaakt met WNF®-gecertificeerd teakhout en de kussens zijn verkrijgbaar in grijs Cane-line SoftTouch met een snel drogende technologie.

Specificaties en afmetingen
Specificaties Breedte 219cm Hoogte 71cm Diepte 86cm Zithoogte 42cm

Wellicht past dit er leuk bij