Zoeken
0
Winkelwagen

Yard barkruk

Wij staan voor u klaar!

Als u vragen heeft over het product of de levertijd kunt u altijd contact met ons opnemen. Kom langs in de winkel, bel, mail of fax ons voor meer informatie.

  • Vandaag besteld: Binnen 4 weken bij u in huis
  • Merk: Emu
  • Serie: Yard

  • 269,00€


Beschikbare opties:


Het minimaal te bestellen aantal is 2

De Yard barkruk is met de hand in Italie gemaakt, net zoals al het meubilair van EMU trouwens. De Yard krukken zijn gemaakt van aluminium met een speciaal door EMU ontwikkelde elastische zitting. Door deze uiterst duurzame elastische banden zit de Yard collectie zeer comfortabel, gebruik ze zowel binnen als buiten!

Door de combinatie van materialen is de barkruk uiterst stevig, de zitting veert mee met de persoon die erop zit, zo is er altijd wel een lekkere manier om te zitten op deze verhoogde tuinstoel. Een gewicht van 200kg is geen enkel probleem voor deze Italiaanse kruk. Door het aluminium is de Yard barkruk uiterst licht van gewicht, zeer makkelijk te verplaatsen over het terras dus!

Een heerlijke kruk voor buiten aan de bar, uren buiten borrelen en ontspannen in de zon.  Naast deze tuinstoel bestaat de Yard serie ook uit bijpassende loungestoelen, banken en grote en kleine tafels. Deze serie van Emu heeft dus alles te bieden voor een zorgeloze zomer, van ligbed tot tafel en van loungestoel tot bijzettafeltje. 

Specificaties en afmetingen
Specificaties Breedte 50,5 cm Hoogte 95 cm Diepte 50,5 cm Zithoogte 76 cm
Materiaal
Aluminium ALUMINIUMLEGERINGEN, BUITENGEWOON GESCHIKT VOOR DE KOUDE VERWERKING EN GIETEN, OP PASSENDE WIJZE BEHANDELD OM DE WEERSOMSTANDIGHEDEN TE WEERSTAAN EN MET POEDER GELAKT.
Elastische band Verkregen door het weven van propyleenvezels (71%) en synthetische rubber draden (29%), uitermate geschikt voor buitengebruik.
Onderhoudsadvies
Aluminium OM HET PRODUCT LANGE TIJD IN UITSTEKENDE STAAT TE HOUDEN, RADEN WE AAN OM HET CORRECT EN REGELMATIG TE REINIGEN. VERRICHT DE REINIGING VAKER OP PLAATSEN DIE DOOR EEN GROTE VOCHTIGHEID OF EEN ZEEKLIMAAT WORDEN GEKENMERKT. HET WORDT AANBEVOLEN OM DE OPPERVLAKKEN MET EEN ZACHTE DOEK EN MET WATER OF NEUTRALE REINIGINGSMIDDELEN TE REINIGEN. DE LANGDURIGE EN CONTINUE BLOOTSTELLING AAN INTENSE UV-STRALING OF AAN ERG LAGE TEMPERATUREN KUNNEN DE ORIGINELE EIGENSCHAPPEN VAN DE MOOIE GEKLEURDE POLYESTERCOATING WORDEN AANGETAST. WE RADEN AAN OM DE PRODUCTEN WANNEER ZE LANGE TIJD NIET GEBRUIKT WORDEN OF IN DE WINTER TE REINIGEN EN OP EEN BESCHERMDE PLEK OP TE BERGEN.
Elastische band Vermijd langdurig contact met vette stoffen en kleurstoffen, deze kunnen op ten duur door het bekledingsmateriaal geabsorbeerd worden. Gebruik geen oplosmiddelen of detergens op basis van oplosmiddelen (vermijd aceton). Gebruik water en vloeibare niet schurende detergens, PH neutraal en kleurloos. Laat de detergens eventueel enkele minuten inwerken. Overvloedige zeep afspoelen met water dat niet warmer is dan 30°C. Als perslucht wordt gebruikt, de punt van het pistool op minstens 60/70 cm van het oppervlak van het artikel houden. Herhaal indien nodig de handeling.

Wellicht past dit er leuk bij