Zoeken
0
Winkelwagen

Shine bartafel 'trespa'

Wij staan voor u klaar!

Als u vragen heeft over het product of de levertijd kunt u altijd contact met ons opnemen. Kom langs in de winkel, bel, mail of fax ons voor meer informatie.

  • Vandaag besteld: Binnen 4 weken bij u in huis
  • Merk: Emu
  • Serie: Shine

  • 369,00€


Beschikbare opties:De trespa tafels uit de Shine collectie van EMU zijn onverwoestbaar. Door het gebruik van aluminium en trespa kan deze tafel absoluut tegen een stootje, geschikt voor jarenlang intensief buitengebruik. Kijk in de omschrijving voor meer informatie over het prachtige product; Trespa!

Het resultaat is een buitenbaar die ondanks het lichte uiterlijk, uitermate sterk en slijtvast is. 

De Shine bartafels passen naadloos bij de barkrukken uit dezelfde collectie. Maak uw tuin en woonkamer compleet! 

Alleen het beste aluminium en trespa is gebruikt voor de tuinmeubels van Emu, de shine verhoogde tuintafel heeft een draagkracht van ruim 100 kg!

Specificaties en afmetingen
Specificaties Breedte 60 cm Hoogte 103 cm Diepte 60 cm Gewicht 11,1 kg
Materiaal
Aluminium Aluminiumlegeringen, buitengewoon geschikt voor de koude verwerking en gieten, op passende wijze behandeld om de weersomstandigheden te weerstaan en met poeder gelakt.
Trespa / HPL Zelfdragend materiaal dat geschikt is voor externe blootstelling. Het bestaat uit lagen Kraft papier die met fenolharsen geïmpregneerd zijn uit een decoratieve oppervlaktelaag die met thermoharsen geïmpregneerd is. Deze lagen zijn bij 9 Mp en bij een temperatuur van 150 °C geperst.
Onderhoudsadvies
Aluminium om het product lange tijd in uitstekende staat te houden, raden we aan om het correct en regelmatig te reinigen. Verricht de reiniging vaker op plaatsen die door een grote vochtigheid of een zeeklimaat worden gekenmerkt. Het wordt aanbevolen om de oppervlakken met een zachte doek en met water of neutrale reinigingsmiddelen te reinigen. De langdurige en continue blootstelling aan intense uv-straling of aan erg lage temperaturen kunnen de originele eigenschappen van de mooie gekleurde polyestercoating worden aangetast. We raden aan om de producten wanneer ze lange tijd niet gebruikt worden of in de winter te reinigen en op een beschermde plek op te bergen.
Trespa / HPL het HPL laminaat is gemakkelijk te reinigen en vereist geen speciale onderhoudswerkzaamheden. Het merendeel van de vlekken kan weggenomen worden met alleen water en afgedroogd worden met een zachte, schone doek. Gebruik voor hardnekkige vlekken een spons en een speciaal reinigingsmiddel voor laminaat of een reinigingsmiddel voor glas. Verwijder de sporen van deze producten vervolgens met een droge doek om strepen of dove plekken te vermijden. Er wordt altijd aangeraden ongeacht welk product eerst uit te proberen op een weinig zichtbaar hoekje. Vermijd het gebruik van staalsponsjes, producten met schurende crèmes, reinigingsmiddelen in poedervorm en aceton.

Wellicht past dit er leuk bij