Zoeken
0  
Winkelwagen
Buitenkansjes

Houe Four rechthoekige bartafel 160x90cm

Veurst - Persoonlijke Service Wilt u advies over tuinmeubelen uit ons assortiment? Of wilt u weten wat de exacte levertijd van een product is? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze winkel. We helpen u graag persoonlijk.
  • Vandaag besteld: Binnen 1-3 dagen in huis
  • Merk: Houe
  • Serie: Four

  • €1.289,00


Beschikbare opties:De prachtige Four tafels zijn modern en zonder poespas: echt Deens design. De naam van de serie refereert naar het simpele ontwerp - een tafelblad met vier poten. Niets meer, niets minder. Maar wel bijzonder mooi uitgevoerd. De serie is beschikbaar met een blad van bamboe of aluminium. Gaat u voor natuurlijk of helemaal strak?  

Bekijk de prachtige Four collectie in onze showroom in Voorschoten. Het strakke ontwerp combineert gemakkelijk met verschillende stoelen en past in elke tuin. 

De Four tafel is beschikbaar in verschillende maten en zowel als eettafel als bartafel. Deze bartafel is 160x90 cm en heeft een totale hoogte van 110 cm. De hoogte tot het tafelblad is 104 cm. Bekijk eens de ReCLIPS en Paon barstoelen, deze passen er goed onder.

Bamboe is een prachtig duurzaam materiaal. Het groeit snel en is daarom een goed alternatief voor traditionele houtsoorten, zoals teak. Daarnaast blijft bamboe met een klein beetje liefde, erg lang mooi. Is uw bamboe na een winter niet zo mooi meer? Door het licht te schuren en weer in de olie te zetten, is het weer als nieuw. Zo kunt u jarenlang de mooie kleur behouden. Wij adviseren u het bamboe één tot tweemaal per jaar in te oliën met bamboe olie. Belangrijk is om het nooit af te dekken, dan gaat het schimmelen. 

Heeft u vragen over de Four serie, Houe, of wil u zich misschien oriënteren op verschillende bartafels? U bent van harte welkom in onze showroom in Voorschoten om even rond te kijken of voor vrijblijvend advies. 

Specificaties en afmetingen
Specificaties Afmetingen: H:111 x W:90 x D:160 cm
Materiaal
Aluminium Aluminiumlegeringen, buitengewoon geschikt voor de koude verwerking en gieten, op passende wijze behandeld om de weersomstandigheden te weerstaan en met poeder gelakt.
Bamboe Bamboe is een uiterst geschikt materiaal voor buiten. De bamboevezels zijn onder hoge druk samengeperst en behandeld. Bamboe heeft wel een bijzondere behandeling nodig om het vele jaren buiten te kunnen gebruiken, lees hiervoor het onderhoudsadvies.
Onderhoudsadvies
Aluminium Om het product lange tijd in uitstekende staat te houden, raden we aan om het correct en regelmatig te reinigen. Verricht de reiniging vaker op plaatsen die door een grote vochtigheid of een zeeklimaat worden gekenmerkt. Het wordt aanbevolen om de oppervlakken met een zachte doek en met water of neutrale reinigingsmiddelen te reinigen. De langdurige en continue blootstelling aan intense uv-straling of aan erg lage temperaturen kunnen de originele eigenschappen van de mooie gekleurde polyestercoating worden aangetast. We raden aan om de producten wanneer ze lange tijd niet gebruikt worden of in de winter te reinigen en op een beschermde plek op te bergen.
Bamboe Het bamboe blad op uw tafel wordt behandeld met een speciale impregnering uit de fabriek, die in de bamboe wordt getrokken. Om de tafel mooi te houden, is het noodzakelijk om de bamboe-lamellen op regelmatige basis te behandelen met olie die geschikt is voor bamboe. We raden u aan om de tafel in te olieen voordat u hem in gebruik neemt, en opnieuw na ca. 4 weken, daarna indien nodig (3 - 4 keer per jaar) Schimmels kunnen alle houten meubels aanvallen die buiten worden geplaatst. Zodra schimmels de bamboe hebben aangevallen, is het mogelijk om de bamboe te reinigen door de bamboe met zandpapier te gronden en opnieuw te oliën. Het is heel belangrijk dat de bamboe geen olie krijgt als er maar de minste tekenen zijn van aantasting van schimmels. Oliën in dit stadium zal het probleem verergeren. Wij raden olie aan die geschikt is voor bamboe tuinmeubilair, inclusief fungicide. Fungicide is een antischimmelmiddel. Voor dagelijkse reiniging wordt alleen warm water aanbevolen, omdat zeepwater de olie oplost. Buiten het seizoen, bewaar in een droge en geventileerde ruimte. Bedek de bovenkant van de bamboe niet, want bamboe is een natuurlijk materiaal dat lucht nodig heeft om te voorkomen dat schimmels en schimmels zich in het materiaal verspreiden.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Kwaliteit, Service & Garantie

Al onze tuinmeubelen en accessoires voor buiten zijn uitgebreid door ons getest

We verkopen alleen producten van A-merken Bij onze showroom in Voorschoten kunt u tuinsets, ligbedden, tuinstoelen, tuintafels, BBQ's, buitenhaarden, vuurtafels en plantenbakken vinden die jarenlang buiten staan.

Ontdek zelf hoe het Hollandse weer deze producten mooier hebben gemaakt

Wij garanderen dat u bij ons een product koopt en normaal gebruikt het blijft werken zoals u mag verwachten. In het uitzonderlijke geval dat dit in de praktijk niet het geval is zorgen wij voor een passende oplossing. Bijvoorbeeld herstel, vervanging van het product of het terugstorten van het aankoopbedrag.

  • Gratis bezorging in Nederland en België.
  • Wij streven ernaar om alles met eigen bezorgservice tussen 16:00 en 22:00 af te leveren.
  • We houden u tijdens het verzenden op de hoogte van het tijdstip van bezorgen.
  • Wilt u er zeker van zijn dat een bestelling 's avonds of op zondag geleverd wordt? Bel of mail ons voor een bevestiging.
  • Bezorging in Luxemburg, Duitsland of Frankrijk op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op.
  • Producten ophalen bij onze tuinmeubelwinkel in Voorschoten is uiteraard ook mogelijk. Wellicht zelfs leuker.

Tijdens de avondbezorging bij de Waddenzee

Wellicht past dit er leuk bij