Zoeken
0
Winkelwagen

Segno tuinbank 'klein'

Wij staan voor u klaar!

Als u vragen heeft over het product of de levertijd kunt u altijd contact met ons opnemen. Kom langs in de winkel, bel, mail of fax ons voor meer informatie.

  • Vandaag besteld: Binnen 4 weken bij u in huis
  • Merk: Emu
  • Serie: Segno

  • 399,00€


Beschikbare opties:Segno staat voor eenvoud, een collectie die gebaseerd is op horizontale lijnen. De bank is bij ons verkrijgbaar in twee verschillende maten, kortom een zeer veelzijdige tuinbank.

Met zijn kenmerkende lijn motief, is dit het perfecte zitelement voor wie houdt van eenvoudige vormgeving en comfort.

Volledig gemaakt en ontworpen in Italië, voor jarenlang buitenplezier!


Breedte: 128cm, Diepte: 59cm, Hoogte: 81cm, Zithoogte: 45cm

Gewicht: 26,2kg

Specificaties en afmetingen
Specificaties Breedte: 128cm Diepte: 59cm Hoogte: 81cm Zithoogte: 45cm Gewicht: 26,2kg
Materiaal
Frame GEPOEDERCOAT STAAL: LEGERING VAN IJZER EN KOOLSTOF, MET EEN KOOLSTOFPERCENTAGE KLEINER DAN 2%, BEHANDELD OM MET HET EXCLUSIEVE ANTICORROSIEPROCES EMU-COAT AAN WEERSOMSTANDIGHEDEN TE WEERSTAAN.
Onderhoudsadvies
Gepoedercoat staal OM HET PRODUCT LANG IN GOEDE STAAT TE BEHOUDEN, ADVISEREN WIJ HET TIJDENS DE WINTER OP EEN AFGESLOTEN DROGE PLAATS TE BEWAREN ZODAT CONDENSVORMING WORDT VERMEDEN. INDIEN DE PRODUCTEN DICHT BIJ DE ZEE WORDEN OPGESLAGEN, IS HET RAADZAAM VOOR HET WINTERSEIZOEN EN OP KWARTAALBASIS DE METALEN OPPERVLAKKEN MET EEN ZACHTE DOEK TE REINIGEN. GEBRUIK WATER OF DETERGENTIA EN BESCHERM ZE MET VASELINE-OLIE OF AUTOWAS. MOCHT U DE TUINMEUBELEN TOCH BUITEN LATEN STAAN IN DE WINTER, BEHANDEL ZE DAN OP REGELMATIGE BASIS MET VASELINE OF AUTOWAS, OOK IS HET BELANGRIJK REGELMATIG HET FIJNSTOF AF TE NEMEN MET EEN VOCHTIGE DOEK. ZO HEEFT U VELE JAREN PLEZIER VAN UW AANKOOP!

Wellicht past dit er leuk bij