Zoeken
0
Winkelwagen

Hotdog houtkachel

Wij staan voor u klaar!

Als u vragen heeft over het product of de levertijd kunt u altijd contact met ons opnemen. Kom langs in de winkel, bel, mail of fax ons voor meer informatie.

  • Vandaag besteld: Binnen 2 a 3 dagen bij u thuis
  • Merk: Maandag meubels
  • Serie: Corten

  • 375,00€

Deze houtkachel is een warme metgezel voor tuin of balkon. Warm stoken is een koud kunstje, snoeiafval en blokken hout branden mooi in deze tuinkachel.

Op de kachel is plaats voor een pan soep of een ketel water voor koffie en thee. In de kachel zelf pof je de heerlijkste aardappels. Wikkel wat aardappels in aluminiumfolie en trek de la open en leg ze op de gloeiende kooltjes. Zijn de aardappels gaar? Leg er een klontje boter op, soep erbij en smullen maar.

De luchttoevoer regel je met de aslade. Zo krijg je een goede verbranding. Het vuur por je lekker op door de lade verder open te schuiven. Haal je de lade er helemaal uit dan kan je de as makkelijk weggooien. Mede door de schoorsteen zit je niet in de rook.

Deze houtkachel van corten staal geeft warmte, biedt verschillende manieren om eten te bereiden en is gemakkelijk in onderhoud; ideaal dus.


De “Hotdog” is gemaakt van duurzame materialen. De kachel zelf is van Corten staal en krijgt na verloop van tijd een mooie roodbruine vacht. De poten zijn van beuken, de uitlaat van roest vast staal.

Stookkamer buitenmaten: 50x24x24cm, hoogte zonder schoorsteen 67cm, lengte schoorsteen: 100cm, gewicht: 15kgSpecificaties en afmetingen
Specificaties Stookkamer buitenmaten: 50x24x24cm Hoogte zonder schoorsteen: 67cm Lengte schoorsteen: 100cm

Wellicht past dit er leuk bij