MENU
MENU
Uw winkelwagen

Retourvoorwaarden

14 dagen

Ruilen in de webshop van Veurst tuinwinkel is mogelijk tot 14 dagen na de ontvangst van uw bestelling! Wel is het hierbij belangrijk om het product te voorzien van de oorspronkelijke verpakking, op maat of speciaal voor u geproduceerde producten kunnen vanzelfsprekend niet geruild worden.


Schade

Indien geleverde producten door uw toedoen schade hebben opgelopen, dan stellen wij u aansprakelijk voor deze geleden schade en eventuele vermindering van waarde. Dit is een in de wet vastgestelde regel met betrekking tot verkopen op afstand. Heeft u niet binnen 14 dagen bij ons kenbaar gemaakt een deel of uw gehele bestelling te willen ruilen, kunt u geen gebruik meer maken van uw herroepingsrecht.


Kosten

De kosten welke het retour zenden met zich meebrengt zijn altijd voor rekening van de koper. Het grootste deel van de in onze webshop aangeboden producten kan niet met de 'normale' brievenbuspost verstuurd worden. Het is mogelijk om het product door onze bezorgdienst op te laten halen. De minimale kosten hiervan zijn €25. Het bedrag hangt af van de afmeting van het product en de locatie waar het opgehaald moet worden. Deze kosten worden in overleg met u besproken.

Adres voor Retour Pakketten

Indien u een bestelling wenst te retourneren, kunt u het beste gebruik maken van ons retour formulier, dan kunnen wij u het beste van dienst zijn. U krijgt van ons bericht op het e-mailadres dat u in het formulier heeft vermeldt. Nadat u het formulier heeft ingevuld, is het belangrijk de producten binnen 14 dagen te retourneren.

Stuur of breng uw artikelen naar: Veurst tuinwinkel, Veurseweg 203b, 2251AC Voorschoten


Geld Terug

Uiterlijk 5 dagen na ontvangst van u artikel storten wij het gehele aankoopbedrag terug op uw rekening. Mocht u het bedrag zelf langs willen brengen, storten wij het bedrag eveneens binnen 5 dagen terug op uw rekening.


Mail ons!

U kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info@veurst.nl waarin aangeeft het bestelde product te willen ruilen, een rede is hierbij natuurlijk niet nodig, maar mag wel!


Polyester plantenbakken

LET OP! Alle polyester plantenbakken kunnen niet geretourneerd worden.


Gemonteerde producten

Door ons op locatie gemonteerde producten en door de klant gemonteerde producten kunnen geretourneerd worden tegen een minimum tarief van €75.

Deze kosten komen bovenop de kosten voor het ophalen van het product.


FORNO producten

LET OP! Alle FORNO producten kunnen niet geretourneerd worden.