Zoeken
0  
Winkelwagen
Buitenkansjes

Inspirerende collecties voor buiten

Filter


Verfijnd zoeken

-19%
Hay Palissade lounge tuinbank Hay Palissade lounge tuinbank

De Palissade loungebank is onderdeel van een collectie tuinmeubelen welke zijn ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. Het heeft de ontwerpers vele ..

€849,00 €1.049,00

-19%
Hay Palissade lounge tuinstoel met lage rugleuning 'Hot Galvanized' Hay Palissade lounge tuinstoel met lage rugleuning 'Hot Galvanized'

De luxe Hay Palissade ‘Hot Galvanized’ lounge tuinbank is ontworpen door de Franse broers Ronan en Erwan Bouroullec, d..

€689,00 €849,00

-21%
Hay Palissade rechthoekige tuintafel 160x80cm Hay Palissade rechthoekige tuintafel 160x80cm

De Palissade tuintafel is onderdeel van een collectie tuinmeubelen welke zijn ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. Het heeft de ontwerpers vele j..

€829,00 €1.049,00

Hay Balcony tuinbank - klein Hay Balcony tuinbank - klein

Deze Balcony tuinbank is onderdeel van een collectie tuinmeubelen, ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. De Balcony tuinbank is een elegante en fu..

€325,00

Hay Balcony tuinbank - groot Hay Balcony tuinbank - groot

Deze Balcony tuinbank is onderdeel van een collectie tuinmeubelen, ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. De Balcony tuinbank is een elegante en fu..

€399,00

Hay Palissade tuinbank 'Hot Galvanized' Hay Palissade tuinbank 'Hot Galvanized'

De Hay Palissade ‘Hot Galvanized’ tuinbank is ontworpen door de Franse broers Ronan en Erwan Bouroullec, dit thermisch verzinkte..

€665,00

-23%
Hay Balcony tuinstoel zonder armleuning Hay Balcony tuinstoel zonder armleuning

Deze Balcony tuinstoel is onderdeel van een collectie tuinmeubelen, ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. De Balcony tuinstoel is een elegante en ..

€169,00 €219,00

-16%
Hay Palissade Dining tuinbank zonder armleuningen Hay Palissade Dining tuinbank zonder armleuningen

De luxe Hay Palissade Dining tuinbank zonder armleuningen is ontworpen door de Franse broers Ronan en Erwan Bouroullec, dit assortiment werd..

€649,00 €769,00

Hay Palissade Dining tuinstoel met armleuning Hay Palissade Dining tuinstoel met armleuning

Deze luxe Palissade tuinstoel is onderdeel van een collectie tuinmeubelen, ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. De Palissade is gerust een aankom..

€455,00

Hay Palissade rechthoekige tuintafel 160x80cm 'Hot Galvanized' Hay Palissade rechthoekige tuintafel 160x80cm 'Hot Galvanized'

De Hay Palissade ‘Hot Galvanized’ tuintafel is ontworpen door de Franse broers Ronan en Erwan Bouroullec, dit thermisch ver..

€1.445,00

Hay Palissade Dining tuinbank 'Hot Galvanized' Hay Palissade Dining tuinbank 'Hot Galvanized'

De luxe Hay Palissade ‘Hot Galvanized’ Dining tuinbank met armleuningen is ontworpen door de Franse broers Ronan en Erwan Bouroullec,..

€1.349,00

-25%
Hay Palissade lounge tuinbank 'Hot Galvanized' Hay Palissade lounge tuinbank 'Hot Galvanized'

De luxe Hay Palissade ‘Hot Galvanized’ lounge tuinbank is ontworpen door de Franse broers Ronan en Erwan Bouroullec, d..

€1.199,00 €1.599,00

Hay Palissade vierkante tuintafel 80x80cm 'Hot Galvanized' Hay Palissade vierkante tuintafel 80x80cm 'Hot Galvanized'

De vierkante Hay Palissade ‘Hot Galvanized’ tuintafel is ontworpen door de Franse broers Ronan en Erwan Bouroullec, dit the..

€1.309,00

Hay Palissade krukje 'Hot Galvanized' Hay Palissade krukje 'Hot Galvanized'

Het Hay Palissade ‘Hot Galvanized’ krukje is ontworpen door de Franse broers Ronan en Erwan Bouroullec, dit thermisch verzinkte ..

€459,00

Hay Palissade Cone tuintafel Ø70cm Hay Palissade Cone tuintafel Ø70cm

De ronde Palissade Cone tuintafel past erg goed bij de rest van de Palissade serie, maar is door het slanke ontwerp ook zeer geschikt om te combi..

€539,00

Hay Palissade tuinstoel met armleuning 'Hot Galvanized' Hay Palissade tuinstoel met armleuning 'Hot Galvanized'

De Hay Palissade ‘Hot Galvanized’ tuinstoel met armleuningen is ontworpen door de Franse broers Ronan en Erwan Bouroullec, dit t..

€539,00

-10%
Hay Palissade Chaise longue Hay Palissade Chaise longue

Ontworpen door het Franse duo Ronan en Erwan Bouroullec, heeft de Palissade Chaise Longue een gebogen frame dat zich naar je lichaam vormt, waardoor e..

€899,00 €999,00

Hay Palissade Chaise longue - Hot Galvanized Hay Palissade Chaise longue - Hot Galvanized

Ontworpen door het Franse duo Ronan en Erwan Bouroullec, heeft de Palissade Chaise Longue een gebogen frame dat zich naar je lichaam vormt, waardoor e..

€1.549,00

-12%
Hay Palissade ottoman 'Hot Galvanized' Hay Palissade ottoman 'Hot Galvanized'

De vierkante Hay Palissade ‘Hot Galvanized’ ottoman is ontworpen door de Franse broers Ronan en Erwan Bouroullec, dit thermisch ..

€499,00 €569,00

Hay Palissade tuinstoel zonder armleuning 'Hot Galvanized' Hay Palissade tuinstoel zonder armleuning 'Hot Galvanized'

De Hay Palissade ‘Hot Galvanized’ tuinstoel zonder armleuningen is ontworpen door de Franse broers Ronan en Erwan Bouroullec, di..

€485,00

Hay Palissade Dining tuinbank zonder armleuningen 'Hot Galvanized' Hay Palissade Dining tuinbank zonder armleuningen 'Hot Galvanized'

De luxe Hay Palissade ‘Hot Galvanized’ Dining tuinbank zonder armleuningen is ontworpen door de Franse broers Ronan en Erwan Bouroull..

€1.319,00

Hay Palissade Dining tuinstoel met armleuning 'Hot Galvanized' Hay Palissade Dining tuinstoel met armleuning 'Hot Galvanized'

De luxe Hay Palissade ‘Hot Galvanized’ Dining tuinstoel met armleuningen is ontworpen door de Franse broers Ronan en Erwan Bouroullec..

€755,00

Hay Élémentaire tuinstoel Hay Élémentaire tuinstoel

De Élémentaire tuinstoel van Hay is ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec, bekend van de Hay Palissade tuinmeubel serie.  De tui..

€109,00

Weergeven 1 t/m 23 van in totaal 23